0,00 DKK

Din kurv er tom

Lamson Liquid Max 8 Cadet

Lamson Liquid Max 8 Cadet

Fra:2.799DKK
Varenr.:
78253

Lamson Liquid Max er bygget til at stoppe alt, hvad du sætter i den modsatte ende af linen. Hjulet kombinerer det flotte design fra Liquid S serien, med et bremsesystem, som normalt kun findes i deres dyrere modeller.

Bremsen er fremstillet i USA, og består af Lamson's Cobalt bremse system, som er lavet med Drage Cone i Teflonlegering og med kulfiber PEEK Thruster bremseskiver, som giver en blød og meget stærk bremse. Den er lavet med IPX8 vandtæt klassificering. Den er lavet med tilpassede selvsmørende forseglinger.

Ligesom Liquid S er Max modellen gennemgået en proces hvor det først er trykstøbt, og efterfølgende CNC fræset. Fordelen ved dette er at man har kunne fjerne en del unødig materiale på spolen og bagsiden af hjulet, hvilket gør hjulet markant lettere - uden at gå på kompromis med kvalitet og styrke!

Hjulet er lavet med en ekstra stor bremsknop for nem og hurtig betjening. Hjulet er Large Arbor, så du nemt kan få line ind på hjulet, og samtdig reducerer hukommelsen i din flueline.