Perfekt!  
 +45 38 88 46 48
  •  Fragtfrit ved køb over 498,- i DK
  •   Perfekt!  

Din kurv er tom

Korda Underwater DVD 6

Korda Underwater DVD 6

 

Hurtigt overblik

Del 6 af State of the Art Underwater Carp Fishing blev filmet I direkte forlængelse af del 5, med kameraerne placeret på den nu kendte “ rene plet” I Wellington Country Park.
Der er nu fuld gang i fiskeriet, da karperne nu er blevet fodret på pladsen i over en uge, så der er konstant aktivitet. Huggene kommer allerede i løbet af de første minutter og Danny og Damien oplever de traditionelle op og nedture foran kameraet, som man oplever under fiskeri efter store karper
Denne film is drejer sig stort set kun om boilie fiskeri, som mange af seriens tilhængere har efterspurgt. Mange nye rigs bliver prøvet - Stiff Rigs, The Long Hair, D Rigs, The Chod Rig og The Drop Off Inline. Filmen viser totalt nye undervands scener hvilket vil efterlade dig både inspireret og forundret over hvad der skal prøves næste gang.
I et totalt nyt 'twist' inviterer Danny de dygtige karpefiskere Nick Helleur og Steve Fantuzzi fra Yateley Angling fame for at overvære scenerne på undervands kameraerne og derefter designe et rig. Deres respektive måder at fiske på er meget anderledes fra Dannys, hvilket giver filmen en helt anden dimension.
Danny siger ” Du kan se at vi er I fuld gang fra det øjeblik filmen starter og det store karper er sultne og klar til at snyde os – eller der tror de i hvert fald. Denne film “flyder” bedre end de andre, med nye rigs, massere af hug, specielle gæster og en høj gennemsnit vægt på de fangede karper. Så find din blyant og papir frem og vær klar til at give dit karpefisker en ekstra dimension. Del 6 vil helt sikkert hjælpe dig med at fange flere karper!” 2 DVDSpilletid ca. 290min
249,00 DKK