Perfekt!  
 +45 38 88 46 48
  •  Fragtfrit ved køb over 498,- i DK
  •   Perfekt!  

Din kurv er tom

Korda Underwater DVD 5

Korda Underwater DVD 5

 

Hurtigt overblik

Tag med Danny og team Korda, på tur imens de prøver at fange og filme, fra start til slut, en engelsk 30 punds karpe ved bredden af den smukke sø - Wellington Country Park. Del 5 er filmet mere som en dokumentar, og du følger med fra starten når kameraerne bliver placeret i søen. Se holdets frustrations, da de har tekniske problemer med udstyret til ren ekstase da det krystal klare vand giver de bedste optagelser af store fødesøgende karper nogensinde fanget på film.
Kameraerne følger Danny, mens han prøver at fange nogle af de mest sky karper som holdet nogensinde har filmet. Med ny teknologi, se ”close up” med fiskenes syn hvordan tacklerne ser ud og hvordan karperne samler krogagnen op og slipper af sted med flere forskellige præsentationer.
Danny fortæller “det var I flere tilfælde meget frustrerende at filme del 5, specielt at miste en stor fisk I begyndelsen af filmen var hårdt, specielt da målet om at fangen en 30 punds karpe foran kameraerne, måske var at ”tage munden for fuld”. Men med hjælp fra hele holdet, opnåede vi det mål vi havde sat os og jeg synes at vi har leveret en film hvor alle karpefiskere kan lære mere om karperne og deres opførsel på pladsen. Optagelserne er utrolige, det er som at have et akvarium flydt med store karper i stuen, det vil få alle til at tænke over deres fiskeri!”.
Del 5 skal uden tvivl ses, så læn dig tilbage og forbered dig på at blive blæst væk af en af de bedste karpe film der nogensinde er lavet!2 DVD Spilletid ca. 210min
249,00 DKK