Perfekt!  
 +45 38 88 46 48
  •  Fragtfrit ved køb over 498,- i DK
  •   Perfekt!  

Din kurv er tom

Korda Underwater DVD 4

Korda Underwater DVD 4

 

Hurtigt overblik

Del fire følger op på de revolutionerende optagelser fra del 3, men denne film koncentrer sig om karpernes reaktion på partikel agn.
For den første gang nogensinde ser vi karperne æde og blive fanget på maddiker. Måden de reagere på disse agn er meget forskellig for boilies og Danny bliver ved med at finde nye måder hvorpå han kan snyde de sky karper i Blue Pools klare vand.
Der sker noget allerede fra første kast, og ikke mindre end 9 karper bliver fanget foran kameraet, fra de bliver kroget til de glider over netrammen. Læg oven I dette mistede fisks, missede hug og utallige gange hvor karperne lurer at der er noget galt og undgår rigget.
Del fire 4 indeholder flere undervands optagelser en nogensinde før og mange detaljerede forklaringer på hvordan Danny binder sine Maddike og partikel rigs, samt en totalt ny måde at kamuflere krogen hvilket vil hjælpe dig med at lande flere karper.
Kordas professionelle fremgangs måde til at lave film, sammen med de sædvanlige “Space Age” grafik og afsnits opdeling giver dig mulighed for at nyde denne næsten 4 timer lange film enten i et stræk, eller del den op efter ønske. Så det er igen blevet tid til at lægge karpestængerne på hylden for en aften og gør klar til at løfte dit karpefisker til et helt nyt niveau!2 DVD Spilletid ca. 210min
249,00 DKK