Perfekt!  
 +45 38 88 46 48
  •  Fragtfrit ved køb over 498,- i DK
  •   Perfekt!  

Din kurv er tom

Korda Underwater DVD 2

Korda Underwater DVD 2

 

Hurtigt overblik

I del 2, følger vi kameraet fra et markørflåd 70 meter ude, helt in til bredden; igennem grus og sand. ved at bruge split screen teknologi, bliver undervands optagelserne koblet sammen med, hvad Danny Fairbrass laver inde på land, så man kan se om det der formodes er på bunden virkelig er sådan - der findes ikke en mere veludført video omkring brugen af markør grejet.
Fire af de mest populære flet, nylon og fluorocarbon hovedliner, bliver også filmet fra tacklet til stangtoppen. Lineren bliver filmet fra alle vinkler for at se hvor synlige de er for karperne. Se hvor meget af linen, der egentlig ligger på bunden og få ideer til at skjule den endnu bedre, se desuden hvordan moderne slag og snag line opfører sig under vandet.
Der bliver også givet et præcist indblik i hvor effektive eller ineffektive, moderne rigs og indikatorer er. Gør fletline en forskel og er glidetackler bedre end bolt rigs?
En dybdegående beskrivelse af hvordan tacklet lander på bunden, camouflage tricks, rigs til grøde og grus bund. Hvordan ligger grøden egentlig på bunden, forskellig montering af inline og svirvel bly, samt mange andre spændende og lærerige klip til at beskrive her – se filmen!2 DVD Spilletid ca. 210min
249,00 DKK