0,00 DKK

Din kurv er tom

Inno Bombarda Flåd

Inno Bombarda Flåd

39,75 DKK

* Påkrævede felter

Hurtigt overblik

INNO Flydende er hvid. Alle fisk er hvide på bugen, som er fiskens camouflage farve set nede fra og op mod vandoverfladen. Den hvide INNO Floating er svagt synlig for sportsfiskeren men ønsker man den mere synlig, kan man udskifte den klare INNO-stick til en orange. INNO Flydende kan fiskes vandret/gennemløb eller lodret stående ved hjælp af hægte og tilpasset kontravægt (ca. 1 gram). Kontravægt kan øges så man får et meget langsomt synkende flåd.
28mm - 15gr
31mm - 20gr
34mm - 25gr

INNO SLOW Intermediat er mat transparent med små luftbobler, så den ligner en lille gople, som lever i vandet.Synkehastigheden er 1 m på 8 sek. Bruges på lavt vand eller langsomt fiskeri lige under vandoverfladen. Kan også bruges som synk til spinfluerig med rig-ring, og hægte hvorved hurtig vægtfylde skift er muligt efter strømforhold og vandstand mm. Til bundmedefiskeri i søer med blød bund er INNO Intermediat særdeles anvendelig, da den ikke synker ned i blødt dynd, men daler langsomt ned og lægger sig på dyndet, med agnet synlig for fisken . INNO intermediat er også anvendelig til mange former for rigfiskeri efter sild og fladfisk mm i saltvand.
28mm - 16gr
31mm - 22gr
34mm - 28gr

INNO Intermediat er transparent med små luftbobler, så den ligner en lille gople, som lever i vandet. Synkehastigheden er 1 m på 5 sek. Bruges til jævn varieret indspinning med mange spinstop i alle vanddybter ved at tælle flådet ned, 1-2-3 sek osv til ønsket vanddybte er nået, og varieret indspinningen med spinstop startes. Kan også bruges som synk til spinfluerig med rig-ring, og hægte hvorved hurtig vægtfylde skift er muligt efter strømforhold og vandstand mm. Til bundmedefiskeri i søer med blød bund er INNO Intermediat særdeles anvendelig, da den ikke synker ned i blødt dynd, men daler langsomt ned og lægger sig på dyndet, med agnet synlig for fisken . INNO intermediat er også anvendelig til mange former for rigfiskeri efter sild og fladfisk mm i saltvand.
28mm - 18gr
31mm - 25gr
34mm - 30gr

INNO Synkende er grå, og bruges til hurtig aktion spinfiskeri i alle vanddybder. Synkehastigheden er 1 m på 3 sek. Aktion fiskeriet er super effektiv, når vandtemperaturen er over 5 grader, og fisken er blevet hurtigere. Tæl flådet ned til ønsket vanddybte 1-2 sek osv. og start hurtig, varieret indspinning med mange spinstop, 3-5 omgange på hjulet og 1 sek. spinstop osv. Super god metode til affiskning af store områder både tæt ved overfladen, i mellemvandet eller nær bunden. INNO synkende er en vinder for den aktive fisker. Til spinflue, bundmede og rigfiskeri kan INNO Synkende anvendes som INNO Intermediat.
28mm - 20gr
31mm - 27gr
34mm - 35gr
Læs mere