0,00 DKK

Din kurv er tom

Guideline ULBC Daypack 35ltr Charcoal/Algae Green

Guideline ULBC Daypack 35ltr Charcoal/Algae Green

Fra:1.269DKK
Varenr.:
72960

Hvis du er på udkig efter en rummelig og let taske til de lange dage ved vandet, så er Guideline ULBC Daypack et godt bud.

Tasken er lavet med et stort rum, så du tilgår via en Roll-Top lukning, hvor der er plads til alt fra en jakke til grejæsker, tilbehør og lignende. På fronten af tasken finder du en mindre lynlåslomme, hvor du kan opbevare småting som du nemt skal kunne komme til. På forsiden finder du en stor, åben stretchlomme, hvor du f.eks. kan have udstyr eller en let regnjakke, hvis vejret skulle ændre sig hurtigt. På siderne af tasken er der aflange stretchlommer og elastikstroppe til at fastholde f.eks. et stangrør eller ligenende.

Taskens bæresystem er lavet med henblik på at holde taskens vægt lav, men samtidig give god komfort, selv når tasken er på hele dagen. Den er lavet med et afstivet rygstykket, med mesh materiale og ujævn rygstykke, som giver god ventilation, uden at gå på kompromis med støtten. Bærestropperne er lavet med blød forring, så den er behagelig at have på. Du har mulighed for at kombinere tasken med Guideline ULBC Waistbag 3 via stroppesystemet på fronten.

Tasken er lavet i Bluesign certificerede OEKO-TEX® materialer og har en PFAS-fri DWR (Durable Water Repellent) behandling. Taskens yder materiale er lavet i kraftigt 210D nylon.

Rumindhold: 35L

Vægt: 730gr

Materiale:
210D Nylon Oxford/210D Nylon Baby Rip Stop
72 % recycled Robic® Mipan® Regen™ nylon, 28 % N/66 ripstop