0,00 DKK

Din kurv er tom

Guideline Laxa Waderssæt 3.0 Filtsål

Guideline Laxa Waderssæt 3.0 Filtsål

Før 4.398DKK

2.999DKK
Varenr.:
69572

* Påkrævede felter

Guideline Laxa waderssættet giver dig meget valuta for pengene.

Guideline Laxa Waders 2.0

Wadersen er lavet i en kraftig 4-lags nylon med Sidewinder™ design som giver en rigtig god pasform og bevælgelsesfrihed. Neoprenesokker af høj kvalitet som ikke komprimeres under tryk og har god pasform med højre/venstre skåret snit. Membran tåler et vandsøjle tryk på 20000mm og åndbarheden er på 5000g/m2/24timer.

Laxa 2.0 har to store brystlommer med mesh i front og solide vertikale lynlåse. Bag lommene er det varmelommer foret med fleece. Justerbare seler og elastisk vadebælte, sørger for gode tilpasnings muligheder, bælte stropperne bagpå har 2 forskellige højder.

Laxa Waders er lavet med en miljøvenlig imprægnering ude PFOA

Guideline Laxa 3.0 Støvle Filtsål

Guideline Laxa 3.0 er 2023 opdateringen af den populære Laxa vadestøvle. Denne model er lavet med Guidelines særlige mellemsål som giver god støtte, selv under længere gåture på sten og ved vandet. Den ydre sål er lavet i filt.

Støvlens overdel er primært lavet i kraftigt og slidstærkt 900D polyester, som sammen med en særlig hurtigtørrende type forring, gør at støvlen holder sig let, når du er over vandet, hvilket gør turene mellem fiskespots meget mere behagelig. Der er lavet gummiforstærkninger på den nedre del af støvlen, da det ofte er her der mest slitage. Der er lavet yderligere forstærkninger i hælen og snuden af støvlen, hvilket også hjælper med at holde varmen, da forstærkningerne gør at vandtrykket ikke klemmer din støvle sammen om din fod, og dermed får trykket varmen væk fra dine fødder.

Vægt pr. støvle i str. 46: 600gr.