0,00 DKK

Din kurv er tom

Guideline Bullet 2.0 WF Flydende

Guideline Bullet 2.0 WF Flydende

819DKK

* Påkrævede felter

Guideline Bullet 2.0 er en WF line som er lavet med et kort hoved på 9,25m. som giver dig mulighed for at lade stangen hurtigt, uden at du mister kontrol i kastet. Dette giver dig mulighed for at lave kast på medium-lang distance med ganske få blindkast. Fronttaperingen er 5,5m., med hovedparten af vægten i bagenden, som giver god turn-over af fluen og i kastet, for stabile kast og pæn præsentation af fluen. Efter bagtaperingen er lavet et 3m. "handling-area" som gør linen tilgivende i kastet eller hvis du får for meget line ud i kastet.

Linen egener sig godt til kystfiskeri, men også til åfiskeri, hvor pladsen som regel er trang, er det en fordel at man ikke skal have så meget line ud i kastet, for at kunne lade stangen.

Linen er lavet med Direct Contact kerne, som er en flettet kerne som giver blot 6% stræk i linen, hvilket giver god kontakt til fluen, og gør det nemmere at sætte krogen ved hug.

Der er ID print på linen, så du nemt kan identificere linen.

Guidelines mål for bæredygtighed er "Clean all the way". Derfor er skydehovedet er lavet med Polyurethane coating, så man undgår PVC som kan udskille skadelige stoffer som f.eks. Ftalat i vandet. Kassen som linen kommer i er lavet i genanvendt papir og plastikspolen som linen normalt kommer på er blevet udeladt. Dermed mener Guideline at de er den mest bæredygtige producent af fluegrej.