0,00 DKK

Din kurv er tom

Guideline Alta NGx Sonic Zip Waders

Guideline Alta NGx Sonic Zip Waders

5.999DKK

* Påkrævede felter

Alta NGx Sonic Zip er Guidelines topmodel fra 2023, og byder på alt hvad den krævende lystfisker måtte have af ønsker til sine waders.

Wadersen er lavet i 4-lags nylon taslan materiale, som fremstår kraftigt og slidstærkt, og samtidig er de 4 lag sammenført med en særlig high frequency ultrasonic svejsning, som gør dem endnu mere holdbare, og byder på noget af det bedste åndbarhed og vandtæthed som Guideline kan præsentere. Selvom materialet fremstår kraftigt, har du stadig god bevægelighed, takket være en særlig udformning af knæpartiet og bagdelen.

Der er monteret en vandtæt Tizip Masterseal lynlås på fronten. De er monteret Guidelines Ergo Elevator seler kan du nemt bære wadersne om livet som et par hip-waders, hvis du skal bevæge dig meget eller det er varmt i vejret. Selerne er monteret med neopren, for bedre komfort.

Wadersen er lavet med Comfort Plus neopren sokker som er anatomisk korrekt udformet, og der er monteret nylon gravelguards, som kan beskytte dine waders mod sand, småsten og lignende.

På fronten finder du 2 håndlommer med let fleeceforing og YKK Aquaguard vandafvisende lynlåse, 2 horisontale lommer til opbevaring af mindre grejbokse og tilbehør, samt to Dual Tool Garage hvor du kan opbevare tænger og lignende. Der er monteret en D-ring på ryggen til net eller lignende.

Detaljer:

- Vandtæthed: 20.000mm

- Åndbarhed: 7.000 g/m2/24h

- PFAS-fri - Fluorocarbon fri

- Blusign certificeret

Vægt i str. L: 1430gr.

OBS: Vadestøvler medfølger ikke!