0,00 DKK

Din kurv er tom

Guideline 3D+ Shooting Head DH

Guideline 3D+ Shooting Head DH

Før 819DKK

Specialpris 599DKK

* Påkrævede felter

Guideline 3D+ Shooting Head bygger på "Triple-Density" teknologien, og byder på rigtig gode fiske og kastegenskaber til to-hånds fiskeriet efter f.eks. laks.

Skydehovedet er opbygget med 3 forskellige synkedensiteter med den laveste synkedensitet ind mod din runningline, og den højeste synkedensitet mod forfanget. Dette giver en rigtig god kontrol over linene i forhold til fart og dybde, når den fiskes, samtidig med at det giver god energifordeling og balance i kastet.

Skydehovedet er lavet med en low stretch "Direct" kerne, som kun kan give sig op til 6%. Alle linerne er lavet med ID-print og farvekode, samt små pre-monterede loops, så du nemt og hurtigt kan skifte skydehovedet.

Linen er lavet med Polyeruthan coating, som er et mere miljøvenligt alternativ til klassisk PVC materiale, som kan frigive skadelige stoffer i vandmiljøet. Æskerne er lavet med genanvendt papir.

Farvekode og brudstyrke på kerne:

29gr.: Gul - brudstyrke på kerne: 30lbs.

33gr.: Orange  - brudstyrke på kerne: 30lbs.

37gr.: Grøn  - brudstyrke på kerne: 42lbs.

44gr.: Blå - brudstyrke på kerne: 42lbs.

Husk at vi har lukket Mandag d. 20/5 grundet Pinsen. Vi er tilbage tirsdag 21/5 kl. 9. Webshoppen har selvfølgelig stadig åbent døgnet rundt og ordrer bliver afsendt 21/5 :-)