0,00 DKK

Din kurv er tom

Geoff Anderson WizWool 210 Trøje Blå

Geoff Anderson WizWool 210 Trøje Blå

999DKK

* Påkrævede felter

At være varm og have det behageligt er vigtigt. Derfor introducerer vi vores "kropskortlægning". Vi har undersøgt, hvordan kroppen fungerer, når du kaster og / eller træner generelt, og hvad de forskellige dele af kroppen har brug for. Baseret på vores fund, har vi udviklet WizWool 210 med to typer stof, som fungerer sammen, og er skræddersyet til udendørs aktiviteter.
WizWool 210s formål er at forbedre komforten ved at transportere fugt væk fra huden og samtidigt give en let isolering. Du kan altså holde dig varm ved at bruge WizWool under et 2. lag eller bruge WizWool som 1 lag.
WizWool 210 er super blød, åndbar og lugtreducerende. Udover det så er WizWool 210 fremstillet med merino uld.
Den flade sømkonstruktion reducerer irritation, når der bliver brugt et lag udover WizWool 210, og giver dermed en behagelig følelse.

Stof
WizWool 210 indeholder 2 slags stof:
1.Polartec® Powergrid stof:
En geometrisk konstruktion til at generere målrettede berøringspunkter med et patenteret bi-komponent design.
Dette betyder at overfalden absorberer sveddamp og overfører den til ydersiden, for en effektiv fordampning.
Derudover skaber netdesignet også friluftskanaler, der forbedrer åndbarheden gevaldigt.
2. "SportWool" hybridstof. Fremstillet af den danske stofleverandør Thygesen & Birk. En af de få producenter, der udvikler "Sportwool". Et unikt og individuelt produkt på basis af "The Woolmark Company" og deres "Sportwool Trademark". Sportwoolen leverer en overraskende blød tæt-på-hud-følelse. "Sportwool" leverer en afbalanceret isolering. Lugtbestandig, holdbar og holder på varmen, når den er våd. Det strækbare stof vil klemme til kroppen og overføre fugt ud, mens det forbedrer holdbarheden og modstandsdygtigheden.

Polartec® power Grid® sidepaneler
Woolmark® Sports wool teknologier
Kropskortlægning
Hurtig tørring
Øko-tex certificeret stof
Forbedret holdbarhed og robusthed
Ekstremt åndbar
Genanvendt og genanvendelig
4-vejs strækbar
Designet I Danmark
Fremstillet i EU
Genbrugsemballage produceret i Danmark

Husk at vi har lukket Mandag d. 20/5 grundet Pinsen. Vi er tilbage tirsdag 21/5 kl. 9. Webshoppen har selvfølgelig stadig åbent døgnet rundt og ordrer bliver afsendt 21/5 :-)