0,00 DKK

Din kurv er tom

Geoff Anderson Teddy Jakke Grøn 2023 model

Geoff Anderson Teddy Jakke Grøn 2023 model

1.399DKK

* Påkrævede felter

Geoff Anderson Teddy er en behagelig og robust jakke, som kan bruges i mange forskellige situationer. Jakken kan nemlig både bruges som yderste lag på tørre, men kølige dage, eller som et varmt mellemlag under fiskejakken.

2023 modellen af Teddy er lavet i 100% genanvendte Repreve polyester fibre, som blandt stammer fra gamle plastflasker. Det særlige ved Repreve fibrene er at hver eneste fiber kan spores, takket være en avanceret FiberPrint teknologi. FiberPrint teknologien sætter spor i alle jakkens fibrer, således at man efterfølgende kan spore, at materialet rent faktisk stammer fra genanvendte plastikflasker – din garanti for et reelt genanvendt produkt.

Materialet er lavet i en high pile konstruktion, hvilket gør den meget åndbar og holder godt på varmen og giver en meget blød struktur. Samtidig er Repreve fibrene hydrofobiske, så materialet tørrer meget hurtig, og du bedre kan holde føle dig tør og varm. Den er syet med flade og elastiske sømme for at give dig beder komfort og bevægelsesfrihed.

Teddy er en del af Geoff Andersons populære Thermal-familie. Thermal er kendt for sin meget høje åndbarhed og isolationsevne. Teddy har i modsætning til de andre produkter i Thermal-serien et tyndt foer foran samt en hætte, der giver produktet endnu flere anvendelsesmuligheder.

Endelig har jakken stærke YKK® lynlåse og Zip guard, som minimerer hudirritation.

Detaljer:
- Super hurtigtørrende
- Meget høj åndbarhed
- Termoregulerende
- Fnuller/pilling modstand
- Meget slidstærk
- Designet i Danmark
- Licenseret Repreve® stof
- Repreve® 100% genanvendt polyester
- Oeko Tex certificerede løsdele
- 100% genanvendt og genanvendelig
- En brystlomme med YKK® Auto-lås lynlås
- To stiklommer til at varme hænderne i siderne med YKK® Auto-lås
- Zip guard
- Justerbar talje (elastisk)
- Indbygget, elastisk halvhandske