0,00 DKK

Din kurv er tom

Geoff Anderson Buteo Grå

Geoff Anderson Buteo Grå

Før 2.199DKK

Specialpris 1.599DKK

Buteo varianter

* Påkrævede felter

Mellemlang jakke som udemærker sig til al slags fiskeri, hvilket inkluderer vadefiskeri med flue og spin. Praktisk til fiskeri fra båd, hvor det korte snit er komfortabelt. Også en glimrende kombinationsjakke ved f.eks kano- og cykelture samt på trekking i forbindelse med f.eks. fiskeri. De ”korte jakker” er en del af grundstammen i Geoff Andersons DNA. Vi har sat mange standarder gennem de mere end 20 år, vi har designet og produceret disse jakke-typer. Den mangeårige berettigelse på markedet skyldes de mange gode funktioner samt en konstant udvikling af materialer og funktioner.

Funktionaliteter:
· 100% vind og vandtæt
· åndbar
· Lynlås-beskytter
· Let isoleret (body mapping)
· YKK® lynlåse
· Slidstærk
· Tapede sømme
· Justerbar livviddde
· Stærk lommeforing
· Vandafvisende lommedesign
· Napoleonslomme (inderlomme)
· Stor baglomme
· AquaGuard® tilbehørslomme
· Integreret, stærk magnet
· Velcro® “lap” til fluer eller tilbehør
· Hypalon håndleds-lukke med Velcro®
· Øko-tex certificeret fittings
· Designet i Danmark

Buteo er åndbar og kan regulere mikroklimaet takket være kombinationen af forskellige teknisk sammensatte materialer. Som eksempel er foret kombineret af mikrofleece, hvor der kræves varme, og åndbart netfor, hvor der afgives varme. Buteo har ekstra stærke syninger på alle hårdt belastede steder f.eks. lommer og lynlåse. Indbygget kraftig magnet til f.eks værktøj. Hypalon ærmeluk med kraffuld Velcro®. Indbyggede Lycra®-manchetter. (halvhandsker) Jakken er en nyhed, men er bygget op omkring vores mest klassiske jakker, som er funktionelt forbedret og forfinet igennem mere end 20 år og 40.000 solgte jakker. Buteo har 7 lommer: 2 vandtætte, rummelige bokslommer. Lommerne er formsyet og afstemmer sig selv efter indholdet. Lommerne rummer selv de store æskestørrelser, som f.eks CF design. Disse lommer har overfald, når de lukkes, det holder lommen beskyttet for bølgeskvulp og/eller regn. Tilbehør-lomme med vandtæt YKK® AquaGuard® lynlås, Let tilgængelig, indvendig, vandtæt napoleonslomme. Inderlomme i elastisk netfor. Stor ryglomme med dræn. Ryglomme i ryglomme. Elastisk netlomme passer f.eks til vandflaske, eller thermoen. Lommen er hævet 25 cm inden i baglommen.

Svirvelhætte med skygge som følger hovedets bevægelser. Ideel hvis du bruger kasket og briller. 3-vejs justéring: 1: Inderhætte. 2: Udsyn/vinkel. 3: Skygge. Skulderparti i ét stykke betyder færre syninger og dermed længere holdbarhed. En fordel, når du benytter rygsæk eller anden type udstyr med skulderremme. Ærmedesign med fantastisk frihed til kastebevægelser ved flue- og spinnefiskeri. Et minimum af sømme er en af årsagerne til, at denne jakke vil overleve de fleste andre. Ærmeinderside med glidefor. Forbedrer bevægelsesfriheden ved alle slags kastebevægelser. Justerbar livvidde.

Materiale:
The System Fabric™,- et vandtæt, åndbart og slidstærkt materiale. The System Fabric™ tåler udover hårdhændet brug i saltvandsmiljø også maskinvask, hvilket er enestående for denne type jakker. Benyt dog ALDRIG ”wash in” eller kompakte vaskeprodukter. Brug kun velegnet sæbe, hvis det er strengt nødvendigt. Buteo er en ”jakkernes firhjulstrækker”. En model der takket være sit stærke design og materialevalg vil overleve de fleste andre jakker. Så selvom du ikke kan ”spise” denne model, så er holdbarheden det mest fornuftige, når det kommer til at begrænse klimabelastningen. Enkeltdele er Øko-tex certificeret.