0,00 DKK

Din kurv er tom

Statsfisketegn:
 

I Danmark skal man have et statsfisketegn for at fiske. Der er dog visse undtagelser. Indtil man fylder 18 år, så er man fritaget. Ligeledes, hvis man har nået sin pensionsalder, så er man også fritaget. Husk at pensionsalderen er forskellig, da den afgøres af ens fødselsår, hvornår man er pensionist. Derudover så skal man heller ikke have statsfisketegnet når man fisker i Put & Take. Generelt er det dog en god ting at støtte op om fisketegnet, da pengene bliver brugt til at skabe bedre forhold for os lystfiskere. Statsfisketegnet koster 214kr for et år, 150kr for en uge eller 46kr for et dagstegn. Fisketegnet kan købes på www.fisketegn.dk. Husk også altid at kigge på dette link https://fiskeristyrelsen.dk/lyst-og-fritidsfiskeri, da det indeholder alle de forskellige regler og love for fiskeri i Danmark. På denne side kan du finde info om fredninger, fangstbegrænsninger, mindstemål på fisk og meget mere. Så det er altid en god side at holde sig orienteret på.

Tryggevælde Å:

Vi sælger ikke længere kort til Åen, men de kan købes her: https://koegesportsfiskerforening.dk/dagkort

Hakkemosen:

Fint karpe, gedde og fredfiskevand .
Dagkort        50 kr

Lammefjords kanalerne:

Dagkort udstedes ikke længere. Spændende fiskeri efter karper og andre fredfisk.

Dagkort kan købes her: https://www.mobilepay.dk/erhverv/betalingslink/betalingslink-svar?phone=160052&amount=70&comment=Dagsk%2F%20husk%20dit%20navn

Årkortet købes ved at indbetale kr. 500 kroner til 160052 - send mobilepay kvitteringen til: Claus Foss på Messenger, hvorefter du vil modtage årskortet, der gælder for det kalenderår, det er købt i. 

Se evt. mere her: https://ny.o-s-f.dk/fiskevande/lammefjordskanalen/

 
St. Vejleå: Dagkort udstedes. Fantastisk aborre fiskeri og tillige fint fiskeri efter havørred og karpe . 
Dagkort:      50 kr
   
   
1