Perfekt!  
 +45 38 88 46 48
  •  Fragtfrit ved køb over 498,- i DK
  •   Perfekt!  

Din kurv er tom

Westin W3 Spin + Shimano Stradic FL

Westin W3 Spin + Shimano Stradic FL

Hurtigt overblik

Kvalitets kyst sæt bestående af:
Stradic FL er den seneste version, i den populære Stradic serie, som har været anvendt på de skandinaviske kyster i årevis. Denne nye version er selvfølgelig udstyret med shimanos fantastiske features, der er pakket ind i et flot design. MicroModule II og Silent Drive giver let lydløs rotation og Hagane Gear samt X Protect giver optimeret slidstyrke. Spolen er produceret i Long stroke spole design, for lange og problemfrie kast. X-Ship gearing og 6 S A-RB kuglelejer og 1 RB rulleleje, giver en blød gang og ydeevne til at klare de mest krævende situationer.
For detaljeret specifikationer: https://fiskegrej.dk/shimano-stradic-fl.html

W3 stangserien, tilbyder alt fra kortere og lettere stænger til lange, medium aktion stænger til langdistance fiskeri. De kortere modeller kaster små blink eller spinnere med præcision og den følsomme, stærke 'TORAY' klinge sætter krogene med lethed. I den anden ende af skalaen af W3 stangserien ligger de specialiseret stænger til langdistance spinnefiskeri med blink op til 30 gr langs den skandinaviske kyst og en stang model, der er specialiseret til at bruge med bombarda flåd. Denne stang vil desuden kaste længere med traditionelle kystagn.
For detaljeret specifikationer: https://fiskegrej.dk/westin-w3-spin.html

2.698,00 DKK

1.999,00 DKK

* Påkrævede felter

Husk at den fysiske butik har lukket til og med d. 7/2-2021. Webshoppen har stadig åbent døgnet rundt. Pakker bliver også afsendt som normalt!!!! Se info her

×