0,00 DKK

Din kurv er tom

Red 100.000 havørred smolt

Red 100.000 havørred smolt

7,50 DKK

Hurtigt overblik

KØB & STØT: Red Lindas 100.000 smolt.

Hos Fyens Laksefisk har fiskemester Linda Bollerup Høgh et akut problem, som vi gerne vil være med til at løse. Samtidig kan vi få flere ørreder på kysten næste år – vi håber, du vil være med til at hjælpe!
Linda og Fyens Laksefisk producerer havørredsmolt fra vilde danske moderfisk. Smoltene bruges til udsætninger via Fisketegnsmidlerne og Havørred Fyn. I år har smoltproduktionen været ekstraordinær vellykket med en meget høj overlevelsesprocent. Den gode nyhed betyder desværre, at Linda har mindst 100.000 havørredsmolt i overskud – forstået på den måde, at hvis der ikke hurtigst muligt findes købere til smoltene, bliver de ikke passet og fodret i det videre forløb efter sommer. Dertil er driftsomkostningerne for høje og smoltene vil blive aflivet. Derfor er vi gået sammen med andre intressenter om at samle pengene ind – så vi i fællesskab kan købe smoltene og dermed få sat 100.000 flere havørreder ud på Sjælland og i Jylland, når smoltene har vokset sig store og stærke.

Udsætningerne planlægges i samarbejde med Dansk Lystfiskeri og DTU Aqua og kommer til at foregå i april 2023. Køb dine smolt her på webshoppen – du bestemmer selv hvor mange – beløbet går ubeskåret og 100% til indkøb af havørredsmolt! Jo flere vi bidrager med, jo hurtigere kan vi sikre smoltenes overlevelse – del din støtte og dit køb på Facebook – måske dine fiskekammerater også vil hjælpe med at redde Lindas smolt?

Husk at disse kun må købes alene på en ordre og ikke sammen med andre varer, da pengene jo som sagt går ubeskåret til projektet. Når du kommer til levering, så skal du bare vælge "Afhent i butik", da der så ikke kommer fragt på ordren. De bliver jo selvfølgelig ikke sendt, da det bare er pengene som bliver sendt :-)

www.dansklystfiskeri.dk
www.fynslaksefisk.dk

Læs mere