Perfekt!  
 +45 38 88 46 48
  •  Fragtfrit ved køb over 498,- i DK
  •   Perfekt!  

Din kurv er tom

Geoff Anderson Otara 195 Trøje

Geoff Anderson Otara 195 Trøje

 

Hurtigt overblik

Geoff Anderson Otara 195 Trøje
1.200.000.000 får kan da ikke tage fejl – de bruger uld året rundt.
Otara™ merino er “termperatur-intelligent”. Det vil sige, at det er køligt, når du sveder og yder varme, når du fryser
New Zealandsk merino-uld er verdens fineste
Den sikrer dig den højeste komfort under alle tænkelige aktivitets- og vejrforhold
Otara™ er et 100 % naturprodukt
Det har en lang holdbarhed under anvendelse, og er genanvendeligt og biologisk nedbrydeligt ved slutningen af produktets livscyklus
Otara™ er produceret i miljøvenlige landbrug. Gårdene er valgt udfra deres forpligtelser til miljømæssig ansvarlighed og bæredygtighed
Geoff Andersons filosofi afspejles i producenternes dedikation til miljøvenlig stoffremstilling og efterbehandlings processer
Faktum: Du sveder. Merino-ulds naturlige antibakterielle egenskaber er uden kemisk efterbehandling. Hver lille Otara™ merino-fiber består af overlappende skæl, der i forbindelse med den høje fugtabsorbering giver et dårligt miljø for bakterievækst (mindsker lugtudvikling).
Prikken i huden er resultatet af grove, tykke fibre, der irriterer hudens nerver. Det kender du fra traditionel uld. Otara™s fine fibre sikrer, at irritation ikke forekommer.
Otara™ merino-fibre har en kompleks struktur. Hydrofil (vandholdig) invendig struktur, kendt som cortex og en hydrofob (vandafvisende) udevendig. Otara™ vil absorbere sved – uden at du føler dig fugtig og ukomfortabel – og det er naturligt vandafvisende.
Merino-fibrene skaber et komfortabelt mikroklima under skiftende forhold. Fibrene har yderligere den fordel, at de absorberer fugt fra eksempelvis kølige, fugtige omgivelser.
Fibrene frigiver en lille, men mærkbar mængde varme. Denne varme frembringes ved hjælp af en kemisk reaktion, der opstår, når vanddampen binder til den kemiske struktur i merino-fibrene. Det forhindrer afkøling.
Derfor kalder geoff Anderson den også den “intelligente” fiber.

Pris: 999,00 DKK

Specialpris 299,00 DKK

* Påkrævede felter

Pris: 999,00 DKK

Specialpris 299,00 DKK

Geoff Anderson Otara 195 Trøje

Tilbud

Flere visninger