0,00 DKK

Din kurv er tom

DT Bait Matching Pop Ups

DT Bait Matching Pop Ups

79,95DKK

* Påkrævede felter

Pop ups, med høj flydeevne, der matcher DT's effektive boilie serie.

Crustazia

En skaldyrs agn bestående af forskellige kvalitets krebsdyrmeler og mælkeproteiner, blandet med GLM, kelp, spirulina og en unik 2 komponent flavour. En fantastisk agn der også kan anvendes i køligt vand.

 

Fish n' Blood and Fresh Orange

Kombination af en frisk appelsin flavour blandet med fiske og blodmel - en af de klassiske DT agn, der er ligeså effektiv, som da den kom på markedet for 29 år siden!

 

N-Blend

Kombination af tigernut ekstrakter, ristede nødder, condensed milk flavour og Milk B+ - en af vores mest solgte og ikke uden grund!

 

Supa Fruit

En effektiv kombination af forskellige afrundede frugt flavours, både søde og syrlige, kombineret med nemt vandopløselige mix bestående af mælkeproteiner og tigernut ekstrakter.

 

Coldwater Green beast

Den famøse koldvands agn, med 'Green Beast' solbær flavour, der er nemt vandopløselig, selv i ekstremt koldt vand. En af de bedste koldt vands agn på markedet, men den er ikke mindre effektiv om sommeren.

 

Pukka Fish Peach Sour Cream

Det klassisk pukka fish mix, med fersken flavour og en baggrund af smørsyre - endnu en klassiker med mange store karper på samvittigheden. Virker alle steder, men fisker du vande hvor bunden lugter meget kraftig, har denne agn vist sig at være ekstremt effektiv.