Perfekt!  
 +45 38 88 46 48
  •  Fragtfrit ved køb over 498,- i DK
  •   Perfekt!  

Din kurv er tom

Baskette Linekurv

Baskette Linekurv

Hurtigt overblik

Dansk designet linekurv, med mange tekniske features, der adskiller dette produkt fra mange af de andre på markedet. Med BasKette er du fri for vand i linekurven. Den er flydende og har drænhuller i bunden, som tømmer den for vand - en tør linekurv giver længere kast og mindsker linekludder. Skulle linekurven komme under vand, vil drænhullerne presse vandet ud samtidigt med, at opdriften får den til at flyde ovenpå. Designet er så robust, at du kan sidde på kurven, hvis der er behov for et hvil.
BasKette er udstyret med en linelås - en dobbeltvirkende kile, der sørger for, at linen ikke trækkes ud af linekurven, hvis vinden er kraftig og bølgerne høje. Linekurven har på forkanten et 25 cm mål med markering for hver 5. cm. Diagonalt måler linekurven 40 cm, præcis det samme, som det danske mindstemål for havørred. Så hvis fisken ligger udstrakt i kurven, skal den ud igen.
Det elastiske bæltet uden syninger og løse ender. Det kan justeres efter behov vha. et brospænde. Bæltet er monteret udenpå linekurven, hvilket betyder at du undgår for at få en masse vand ind i kurven, hvis der vades dybt. Inde i kurven er der 5 høje kegler og den midterste kegle er magnetisk. Her kan man sætte fluen ved flue skift, eller når der skal skiftes tippets. Derudover har kurven det klassiske stanghvil, der fiksere stangen under kraftig vind og vejr.
999,00 DKK

Husk at den fysiske butik har lukket til og med d. 7/2-2021. Webshoppen har stadig åbent døgnet rundt. Pakker bliver også afsendt som normalt!!!! Se info her

×