0,00 DKK

Din kurv er tom

Arcticsilver Compact 2.0

Arcticsilver Compact 2.0

679DKK

* Påkrævede felter

Compact 2.0 linen er lavet med Articsilvers innovative MD (MicroDiameter) teknologi, som giver væsentlig tyndere lavere diametre på linen end på konventionelle liner. Linerne rangerer mellem 0,75mm. (#4-6) og 0,80mm. (#7-8), hvilket væsentlig reducerer friktionen som bliver skabt i stangens løberinge, samt skærer bedre gennem vinden i kastet - hvilket giver længere kast.

Compact 2.0 er blevet opdateret med en ny og forbedret coating, og derudover har man forbedret taperingen på linen. Tidligere har den været forholdsvist kraftig i spidsen, hvilket Arcticsilver har forbedret, så den nu er væsentlig finere, hvilket giver en bedre præsentation af fluen og bedre tunover i kastet. Linen er lavet med en flettet kerne med lav elasticitet, hvilket giver god kontrol i kastet, samt bedre kontakt til fluen, så du nemt kan mærke hug.

Klumpen er 8,5 meter hvilket gør at det er nemmere at lade stangen og holde høj linehastighed i kastet. Linen egner sig således rigtig fint til kystfiskeri eller i mindre åer og vandløb, hvor pladsen som regel er et problem. Linen er lavet med en 4 meter lang "loading-zone" så du nemt kan se forskellen på runningline og klumpen. Det giver bedre linekontrol og hjælper med ikke at få for meget runningline ude i kastet.

Articsilver linerne er monteret med små løkker i begge ender.