0,00 DKK

Din kurv er tom

Abel TR Basic Black

Abel TR Basic Black

Før 3.299DKK

Specialpris 2.299DKK

* Påkrævede felter

Simpelt og pålideligt. Det er nok de to ord der bedst beskriver Abels TR hjulet, som er en af de mest velkendte klassikere for Abel entusiasten. Hjulet bygger på mange af de samme principper og tanker som gjorde dette hjul populært, men Abel har nytænkt og moderniseret hjulet, hvilket er lykkedes for dem, hvilket bekræftes af flere flotte udmærkelser, bl.a. “Best of show - Fly reel Freshwater” ved IFTD i 2018.

Hjulet som helhed består blot af 21 dele. Dette er gjort for at holde hjulet så simpelt som muligt og dermed nedsætte muligheden for fejl, som man aldrig ønsker, når man har kroget drømmefisken. Alle delene er maskinskåret, for at gøre hjulet så velkørende og stabilt som muligt.

Hjulet er udstyret med et klassisk Click-pawl-bremsesystem, ligesom hjulet var udstyret med oprindeligt. Det sikrer at der ikke kommer overløb når der trækkes line af hjulet. Samtidig er hjulet udformet så man nemt kan styre bremsetrykket med hånden. Den del af Click-systemet som sidder på indersiden af hjul rammen er overdimensioneret, hvilket virker som modvægt, så hjulet har en optimal balance, uden at det går ud over den visuelle del af hjulet.

Hjulets design står i klar tråd med Abels design, samtidig med at det holder fast i genkendeligheden i de klassiske TR hjul. Det indebærer b.la. at sidepladen er halvt dækket, mens resten er lavet i et fint mønster. Siden mod håndtaget er lavet i samme mønster, men her dækker det hele siden. Dette er et hjul som virkelig skal opleves, da der er utroligt mange flotte detaljer, som f. eks. graveringen af tre fluer/insekter på indersiden af hjulrammen(se billede).

Hjulet er designet i Colorado, USA og produceret i USA og der er livstidsgaranti på materialefejl.

Specifikationer:
#2/3
Diameter: 7.7cm.
Vægt: 118gr.
Bredde: 1.9cm.
#2 line - 59m. 20lbs. dacron backing
#3 line - 45m. 20lbs. dacron backing

#4/5
Diameter: 8.3cm.
Vægt: 131gr.
Bredde: 1.9 cm.
#4 line - 77m. 20lbs. dacron backing
#5 line - 59m. 20lbs. dacron backing

#5/6
Diameter: 9.3cm.
Vægt: 147gr.
Bredde: 1.9cm.
#5 line - 100m. 20lbs. dacron backing
#6 line - 91m. 20lbs. dacron backing