0,00 DKK

Din kurv er tom

Abel Super Series Basic Black

Abel Super Series Basic Black

Før Fra:5.299DKK

Specialpris Fra:4.799DKK

* Påkrævede felter

Synonymet for kvaliteten i Abels fluehjul har siden den første model kom ud i 1999 været Super Series. Og med den seneste opdatering bliver det endnu engang bekræftet at nogle klassikere aldrig går af mode. Hjulet er blevet opdateret med et mere strømlinet design, som dog absolut stadig holder fast i det karakteristiske udtryk som Super Series hjulene er kendt for. Dette har og gjort at hjulet er blevet væsentlig lettere end tidligere modeller, og med 176 gram i #5/6 er Abel fulgt fint med i udviklingen som har gjort fluestænger og hjul væsentlig lettere de senere år.

Et andet kendetegn ved Super Series hjulene er bremsesystemet som kan indstilles præcist som man vil have det, så det passer til enhver situation, uanset om det er i åen med super tyndt forfang eller i jagten efter trofæfisken. Det særlige ved netop dette bremsesystem er at det er lavet med korkskiver, som er monteret i aluminiumsrammen, hvilket giver en meget blød og samtidig stærk bremse. Abel har skabt systemet ud fra et mantra som hedder “smooth as silk” og det har de bestemt indfriet. Resten af hjulet er lavet i topkvalitets 6061-T651 kold støbt alumunium og maskin fræset. At hjulet er lavet som højspolehjul sikrer at man får et hurtigt lineindtag, samt mindsker hukommelsen i fluelinen.

Hjulet er designet i Colorado, USA og produceret i USA og der er livstidsgaranti på materialefejl.

Det er muligt at designe dit helt eget hjul, hvor du selv vælger farve/motiv på hjul, bremseknob og håndtag. Se mere på https://abelreels.com/ Vi har enkelte modeller, så du kan se muligheder og priser.

Specifikationer:
#5 / 6
Diameter: 9.2 cm
Vægt: 176.61 gram
Bredde: 2,1 cm
#5 line - 105 m 20 pund backing
#6 line - 86 m 20 pund backing

Specifikationer:
#7 / 8
Diameter: 9.9 cm
Vægt: 191.07 gram
Bredde: 2.32 cm
#7 line - 201 m 20 pund backing
#8 line - 182 m 20 pund backing

Husk vi har lukket i butikken mandag d. 5/6 på Grundlovsdag, men åbner igen tirsdag d. 6/6. Webshoppen har selvfølgelig stadig åbent døgnet rundt.

×