0,00 DKK

Din kurv er tom

Abel SDS Basic Black #7/8

Abel SDS Basic Black #7/8

Pris: Fra:6.999,00 DKK

Specialpris Fra:4.999,00 DKK

Varenr.:
61962

Abel er en af verdens mest velkendte fluehjuls producenter, når det kommer til styrke og kvalitet. Deres SDS (Sealed Drag Saltwater) serie er ingen undtagelse til dette, hvilket bliver bekræftet ved at hjulet b.la. har vundet titlen som “Best new saltwater reel” ved ICAST 2016. Med SDS hjulet har Abel skabt et hjul som bygger på ganske simple grund fundamenter: styrke, pålidelighed og et super blødt bremsesystem og line indtag. Hjulet er skabt til hurtige og stærke saltvandsfisk og komponenterne i hjulet er lavet derefter. Sammenligner man med det noget mindre Abel SDF hjul får man med SDS hjulet et fluehjul som er bygget til alle forhold og alle typer fisk. Uanset om det er i tropisk vejr, langs den danske kyst eller i jagten på den store maj gedde. Hele hjulet er ligeledes lavet i topkvalitets 6061-T651 kold støbt alumunium og maskin fræset. Det hele er samlet i et flot og tidsløst design, som vil klæde enhver fluestang og fluefisker.

Hjulets ekstraordinært stærke lukkede bremsesystem er lavet i en vekslende blanding af rustfri skiver og kulstofskiver som giver et meget stærkt og letkørende bremsesystem med næsten ingen slør i i lineindtaget. Med et bremsetryk på +20 pund kan det således klare de fleste situation. derudover gør det også at bremsetrykket kan tilpasses til enhver situation, da det er op mod 3 gange så fintfølende som tidligere modeller.

Hjulet er designet i Colorado, USA og produceret i USA og der er livstidsgaranti på materialefejl.

Det er muligt at designe dit helt eget hjul, hvor du selv vælger farve/motiv på hjul, bremseknob og håndtag. Se mere på https://abelreels.com/ Vi har enkelte modeller, så du kan se muligheder og priser.

Specifikationer:
#7/8
Diameter: 9,8cm.
Vægt: 251gr.
Bredde: 2,69cm.
#7 line - 237m. 20lbs. dacron backing
#8 line - 219m. 20lbs. dacron backing