0,00 DKK

Din kurv er tom

Abel SDF Black Platinum Fade #6/7

Abel SDF Black Platinum Fade #6/7

Pris: Fra:7.999,00 DKK

Specialpris Fra:5.499,00 DKK

Denne vare er ikke på lager
Varenr.:
61961

Abel er en af verdens mest velkendte fluehjuls producenter, når det kommer til styrke og kvalitet. Deres SDF serie er ingen undtagelse til dette, hvilket bliver bekræftet ved at hjulet b.la. har vundet titlen som “best in show” ved ICAST 2017. SDF (Sealed Drag Freshwater) hjulet bygger på samme design som man finder i Abels flagskib SDS, men med SDF hjulet får man et lettere og mere kompakt højspolehjul, som passer perfekt til mange forskellige situationer, det værende ved åen, kysten eller på søen. Der er dog på ingen måde gået på kompromis med komponenterne og hjulet er således stadig lavet i topkvalitet 6061-T651 aluminium og maskin fræset. Det hele er samlet i et flot og tidsløst design, som vil klæde enhver fluestang og fluefisker.

Hjulets ekstraordinært stærke lukkede bremsesystem er lavet i en blanding af rustfri skiver og fluorpolymer som giver et meget stærkt og letkørende bremsesystem med næsten ingen slør i i lineindtaget. Med et bremsetryk på +10 pund kan det således klare de fleste situation. derudover gør det også at bremsetrykket kan tilpasses til enhver situation, da det er op mod 3 gange så fintfølende som tidligere modeller.

Hjulet er designet i Colorado, USA og produceret i USA og der er livstidsgaranti på materialefejl.

Det er muligt at designe dit helt eget hjul, hvor du selv vælger farve/motiv på hjul, bremseknob og håndtag. Se mere på https://abelreels.com/
Denne model er special lavet med Black Platinum Fade hjulhus og spole.

Specifikationer:
#6/7
Diameter: 9,5cm.
Vægt: 159,6gr.
Bredde: 2,92cm.
#6 line - 150m. 20lbs. dacron backing
#7 line - 132m. 20lbs. dacron backing